Tusen nålar

“The journey of a thousands miles begins with one step”

29 april, 2013 | Kommentera (0)

Stockholm har börjat ge mersmak. Våren är äntligen här, kan hänga med världens roligaste människa & bästa vän Yasmine nu när vi inte bor 60 mil ifrån varandra :). Företagandet och min produkt Happy trigger börjar successivt blomstra och allt hårt slit börjar verkligen ge utdelning. Utlandslanseringar i både Australien & England väntar efter sommaren och den har precis kommit in i Danmark och Norge. Fick även precis reda på att en akupunkturplansch jag tagit fram kommer inom snar framtid börja säljas i större delen av världen, vilket känns trevligt.

“The journey of a thousands miles begins with one step” – Lao Tzu

 

 

Postad: 29 april, 2013 Av: Tusen nålar Kategori: akupunktur, företagande, hälsa, happy trigger, Stockholm | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Tobias Schön.
Ålder: 29 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma och Leif, pappa och Tina, storebror Ted, lillasyster Amanda och de två extrabrosorna Johannes och Jesper.
Sysselsättning: Akupunktör och entreprenör inom hälsa.
Om mig: Från Skåne, Helsingborg. Flyttat vidare till huvudstaden för att pröva lyckan där. Hälsoentreprenör som gillar nya utmaningar. Har bland annat tagit fram och utvecklat massageredskapet Happy trigger.
Fokus just nu: Lära mig expandera tid istället för se den svepa förbi. Fortsätta utveckla mina företag samt starta upp en ny klinik med fäste i Stockholm till hösten.
Om bloggen: Kommer i många skeden lyfta fram frågor som berör akupunktur och där den har en bra verkan. Men självklart kommer även andra ämnen belysas: som hur ”tankens kraft” påverkar oss och vår omgivning.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)