Tusen nålar

“The journey of a thousands miles begins with one step”

29 april, 2013 | Kommentera (0)

Stockholm har börjat ge mersmak. Våren är äntligen här, kan hänga med världens roligaste människa & bästa vän Yasmine nu när vi inte bor 60 mil ifrån varandra :). Företagandet och min produkt Happy trigger börjar successivt blomstra och allt hårt slit börjar verkligen ge utdelning. Utlandslanseringar i både Australien & England väntar efter sommaren och den har precis kommit in i Danmark och Norge. Fick även precis reda på att en akupunkturplansch jag tagit fram kommer inom snar framtid börja säljas i större delen av världen, vilket känns trevligt.

“The journey of a thousands miles begins with one step” – Lao Tzu

 

 

Postad: 29 april, 2013 Av: Tusen nålar Kategori: akupunktur, företagande, hälsa, happy trigger, Stockholm | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Tobias Schön.
Ålder: 29 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma och Leif, pappa och Tina, storebror Ted, lillasyster Amanda och de två extrabrosorna Johannes och Jesper.
Sysselsättning: Akupunktör och entreprenör inom hälsa.
Om mig: Från Skåne, Helsingborg. Flyttat vidare till huvudstaden för att pröva lyckan där. Hälsoentreprenör som gillar nya utmaningar. Har bland annat tagit fram och utvecklat massageredskapet Happy trigger.
Fokus just nu: Lära mig expandera tid istället för se den svepa förbi. Fortsätta utveckla mina företag samt starta upp en ny klinik med fäste i Stockholm till hösten.
Om bloggen: Kommer i många skeden lyfta fram frågor som berör akupunktur och där den har en bra verkan. Men självklart kommer även andra ämnen belysas: som hur ”tankens kraft” påverkar oss och vår omgivning.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.