Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tusen nålar

Om fönsterluckorna är stängda kan solljuset inte komma in

22 maj, 2013 | Kommentera (0)

”Om fönsterluckorna är stängda kan solljuset inte komma in”

Hittade detta i en av mina gamla anteckningsböcker som följt med mig under mina resor.

Att ge efter

När tragiska händelser inträffar gör du antagligen motstånd eller ger efter. Somliga människor blir arga och bittra medans andra blir medkännande, kloka & kärleksfulla. Det handlar om att acceptera det som är.

Att ge efter innebär att acceptera det som är. Motstånd är en inre kontraktion eller anspändhet som gör egots skal ännu hårdare. Alla handlingar som du utför i ett tillstånd av inre konflikter (kalla det negativitet) skapar mer motstånd. Ett talspråk säger – det man sänder ut får man också tillbaka -.

Känslan att man inte får någon hjälp av livet kan uppstå och det gäller att bryta sitt tankemönster, något som är enklare sagt än gjort. Men en början kan vara att successivt börja arbeta efter en process som är: – acceptera det som hänt, släpp taget & gå vidare -. Tiden vi missar får vi aldrig tillbaka så det gäller att ta vara på det som livet ger och se ljusglimtarna även i de mörka stunder.

”Om fönsterluckorna är stängda kan solljuset inte komma in”

 

 

Postad: 22 maj, 2013 Av: Tusen nålar Kategori: akupunktur, hälsa, Meditation | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Tobias Schön.
Ålder: 29 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma och Leif, pappa och Tina, storebror Ted, lillasyster Amanda och de två extrabrosorna Johannes och Jesper.
Sysselsättning: Akupunktör och entreprenör inom hälsa.
Om mig: Från Skåne, Helsingborg. Flyttat vidare till huvudstaden för att pröva lyckan där. Hälsoentreprenör som gillar nya utmaningar. Har bland annat tagit fram och utvecklat massageredskapet Happy trigger.
Fokus just nu: Lära mig expandera tid istället för se den svepa förbi. Fortsätta utveckla mina företag samt starta upp en ny klinik med fäste i Stockholm till hösten.
Om bloggen: Kommer i många skeden lyfta fram frågor som berör akupunktur och där den har en bra verkan. Men självklart kommer även andra ämnen belysas: som hur ”tankens kraft” påverkar oss och vår omgivning.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)