Tusen nålar

Charity By Friendship

4 juli, 2014 | Kommentera (0)

Min goda och fantastiska vän Daniel Abraham startade en välgörenhetsorganisationen Charity By Friendship med sin vän Johan Carlsson för några år sedan och nu ingår även Sofia Noren Nordling i gänget. Syftet är att bygga vattenbrunnar till behövande i Etiopien. All tid som läggs ner görs på deras fritid, betalar alla resor med egna pengar (dvs alla pengar som kommer in i stiftelsen går oavkortat till bygget av brunnar) och bidrar till att många människors välbefinnande och livskvalité ökar pga något som vi tar för givet här i Skandinavien, RENT VATTEN.

Idag har tre brunnar byggts och siktet för en fjärde och femte brun ligger inom räckhåll. Man har framförallt satsat på att ge denna förmånen till skolor och barnhem så dem kan odla grönsaker, dricka rent vatten och tvätta sig så man bibehåller en bra hygien och på sätt hålla sjukdomar borta.

Brunn ett hjälper cirka 2000 barn, brunn två och tre mellan 600-1500 barn och en brun kostar i runda slingan runt 50 000 kr att bygga.

Deras engagemang är enormt och vi som står bredvid kan enkelt sträcka ut en hjälpande hand (läs hur på deras hemsida), Ibland krävs väldigt lite för kunna bidra med så mycket till så många.

Så jag vill tacka Daniel, Johan och Sofia för deras hjälteinsatser, läs mer på www.charitybyfriendship.org

 

Postad: 4 juli, 2014 Av: Tusen nålar Kategori: rent vatten, vattenbrunnar, www.charitybyfriendship.org | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Tobias Schön.
Ålder: 29 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma och Leif, pappa och Tina, storebror Ted, lillasyster Amanda och de två extrabrosorna Johannes och Jesper.
Sysselsättning: Akupunktör och entreprenör inom hälsa.
Om mig: Från Skåne, Helsingborg. Flyttat vidare till huvudstaden för att pröva lyckan där. Hälsoentreprenör som gillar nya utmaningar. Har bland annat tagit fram och utvecklat massageredskapet Happy trigger.
Fokus just nu: Lära mig expandera tid istället för se den svepa förbi. Fortsätta utveckla mina företag samt starta upp en ny klinik med fäste i Stockholm till hösten.
Om bloggen: Kommer i många skeden lyfta fram frågor som berör akupunktur och där den har en bra verkan. Men självklart kommer även andra ämnen belysas: som hur ”tankens kraft” påverkar oss och vår omgivning.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)