Tusen nålar

Med spänning!

Postad: 15 mars, 2013 Av: Tusen nålar Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Med spänning ser Tusen nålar fram emot att NU äntligen börja blogga för kurera, bli en del av den kunskap & medvetenhet som kureras artiklar och bloggare förmedlar inom kost, träning, hud, miljö/kemikalier, vikt & komplementär medicin. Det kommer inspirera mig att förmedla kunskap inom mina områden men framförallt att få djupdyka i arkiven efter ny kunskap, som förhoppningsvis Ni läsare också får nytta av.

Inläggen ska alltid försöka göras korta och innehållsrika och kommer handla om allt ifrån akupunktur, mat, böcker som inspirerar och får en att tänka till ett par gånger, personlig utveckling, gamla huskurer och andra hälsonyttigheter.

Njut av helgen 🙂

// Tobias SchönSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Tobias Schön.
Ålder: 29 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma och Leif, pappa och Tina, storebror Ted, lillasyster Amanda och de två extrabrosorna Johannes och Jesper.
Sysselsättning: Akupunktör och entreprenör inom hälsa.
Om mig: Från Skåne, Helsingborg. Flyttat vidare till huvudstaden för att pröva lyckan där. Hälsoentreprenör som gillar nya utmaningar. Har bland annat tagit fram och utvecklat massageredskapet Happy trigger.
Fokus just nu: Lära mig expandera tid istället för se den svepa förbi. Fortsätta utveckla mina företag samt starta upp en ny klinik med fäste i Stockholm till hösten.
Om bloggen: Kommer i många skeden lyfta fram frågor som berör akupunktur och där den har en bra verkan. Men självklart kommer även andra ämnen belysas: som hur ”tankens kraft” påverkar oss och vår omgivning.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.