Är du den vi söker? 


Vill du blogga på Kurera.se?

Vi söker framtidens stjärnbloggare. Känner du dig åtminstone en gnutta manad när du hör den titeln är du väldigt välkommen att anmäla ditt bloggintresse till oss.

Så här gör du:
Mejla webbredaktor@kurera.se.
Berätta lite kort om vem du är och vad du skulle vilja blogga om. Skickar du oss ett exempel på hur ett blogginlägg skulle kunna se ut blir vi extra glada.

3 comments on “Vill du blogga på Kurera.se?

 1. Karin on

  I länken hit står det att ni söker specifikt gravidbloggare. Gör ni det eller? Vad är ni ute efter?

  • admin on

   Hej! Vi letar nya spännande bloggar hela tiden. Just nu är vi framförallt på jakt efter en gravidbloggare. Men andra är naturligtvis också välkomna att skicka en “ansökan”. Ha en fin dag!/Webbredaktören

 2. Clara Edvinsson on

  Hej!
  Jag är en tjej som är 18 år och går sista året på gymnasiet. Jag bor i Gränna med mamma, pappa och lillasyster.

  Mitt stora mål är att göra en svensk klassiker 2013: alltså Vasaloppet (dock Öppet spår, eftersom platserna är slutsålda), Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lindingöloppet. Det här är ett mål jag verkligen vill klara, vilket jag tror jag kommer göra eftersom jag är en vinnarskalle. Jag tävlar inte mot någon annan utan bara mot mig själv. Jag simmade när jag var mindre och efter det konstsimmade jag. Endast för nöjets skull, inget jag satsade på.

  Men nu det senaste året har något hänt med mig, kan inte förstå vad. Jag vill bara träna hela tiden och sätter upp nya mål (som lopp) att klara hela tiden. Jag har fått upp ögonen för längdskidåkning, likaså cykling på racer och framförallt löpningen. Jag är inget löparproffs men jag gillar det och tränar för att utvecklas. Skulle någon gång i livet vilja springa ett Maraton. Det vore helt fantastiskt, men kan inte riktigt se det verkligt än eftersom jag knappt kunde stappla mig fram 1km för mindre än 1 år sedan.

  Jag skulle därför vilja blogga om träning och framförallt vägen till mitt mål. Allt är möjligt bara man vill! Hur man kombinerar skola, jobb, familj och träning i vardagen. Och allt det går om man hittar motivationen och viljan.

  Med vänliga hälsningar Clara

Det går inte längre att kommentera.