tavling energimedicin

Vinn biljetter till kurs i energimedicin

Energimedicin – vad är det? Den som är nyfiken och vill veta mer har nu chansen att vinna biljetter till hälsoföretaget Holistics populära kurs 20-21 oktober i Stockholm.

Tävla och vinn biljetter till Holistics mest välbesökta och uppskattade kurs med flera tusen deltagare genom åren. Två lyckliga vinnare vinner biljetter till sig och en vän. Tävla genom att svara på frågorna nedan och skriv en kortfattad motivation till varför du vill gå kursen.

Ur kursbeskrivningen:
Kursen vänder sig till alla som vill förstå hälsa på ett djupare plan och som vill ta ansvar för sina egna liv och sin egen hälsa. Fokus ligger på teori som varvas med enklare övningar. 

Några programpunkter
• Tankar, känslors och attityders påverkan på nervsystem, hormonsystem, immunsystem och gener.
• Gener och epigenetik.
• Stress och avslappning.

 

Så här tävlar du
Svara på frågorna nedan, fyll sedan i formuläret du hittar längst ner på sidan. Vi behöver ditt telefonnummer och din mejladress.

Vad heter Holistics grundare?
1. Bertil Wosk
2. Peter Wilhelmsson
3. Lars Karlsson

Vilka tre ord utgör företagets värdegrund?
1. Tro, hopp, kärlek
2. Kärlek, sanning, ansvar
3.
Frihet, jämlikhet, broderskap

Varför vill du gå kursen i energimedicin?

Kursen går i Stockholm helgen den 20-21 oktober. Se här för mer information.

OBS! Fyll i ditt svar direkt i formuläret nedan och glöm inte att skriva adress, telefonnummer och din mejladress.

Vi vill ha ditt svar senast den 11 oktober.

Stort lycka till!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande och din adress samt telefonnummer (obligatorisk)


Skriv ut artikel


Nytt på Kurera

Kureras skönhetspanel testar: Handkrämer

Hud

Torr inomhusluft och kyligare luft ute gör snabbt våra utsatta händer torra och fnasiga. Skönt då att hålla händerna mjuka med en välgörande kräm. Kurera satte ett gäng handkrämstuber i händerna på testpanelen och lät den prova sig fram bland fem naturliga alternativ. Läs om panelens utlåtande och favorit!

Vanligt med muskelsmärta vid skrivbordsarbete

Värk

Besvär på grund av arbete vid bildskärm i form av spända axlar och smärta i armar och nacke kryper nedåt i åldrarna i takt med att datoranvändande startar allt tidigare. Bland vuxna är kvinnor överrepresenterade och så många som var tredje kvinna i vuxen ålder uppger enligt en ny underökning att de har besvär.

Slipper förkylningar med bättre immunförsvar

Hälsa

Efter många år med kliande utslag fick Britt-Marie äntligen en medicin som hjälpte mot hennes psoriasis – sprutor som funkade som trolleri! Fast medaljen hade en baksida. Sprutorna försvagade hennes immunförsvar så att Britt-Marie drog på sig den ena förkylningen efter den andra. Lösningen heter probiotika och stöttar den viktiga bakteriefloran i magen. Med det kan Britt-Marie träna simning och tävla som hon vill, för nu håller hon sig frisk.

eva sanner

Eva Sanner om naturens läkande kraft

Intervju

Alla har väl hört att det är hälsosamt att vistas i naturen. Men även om vi ”vet” att det är bra och kan känna att vi mår bättre är det först på senare år som vi tack vare vetenskapen börjat förstå varför.

kind

Näring för huden – utsidan speglar insidan

Skönhet

Idag finns stor kunskap om hur vi kan ta hand om vår hud på bästa sätt. Utsidan speglar insidan, och faktorer så som livsstil, kost och genetiska förutsättningar påverkar hudens funktion och utseende. Här berättar Nina Jonasson hudterapeut och diplomerad näringsterapeut om hur du skapar bäst förutsättningar för frisk och ungdomlig hud.

saffranssoppa med tofu

Saffransoppa med tofu

Recept

En vegansk tappning av en klassisk fisksoppa passar perfekt när höstkylan kryper sig på för den som heller vill ha fisk är det bara att byta ut tofun mot valfri vit firre.

Immunförsvaret – ett underverk att vårda

Förkylning

Vi kommer dagligen i kontakt med tusentals virus och bakterier. Bara genom ett tryck på din mobilskärm så har du kommit i kontakt med cirka 6000 bakterier. Vi har dessutom miljoner bakterier och virus i vår egen mikroflora. Med tanke på det är det ett under att vi inte blir sjuka oftare. Underverket kallas immunförsvar.

Kureras skönhetspanel testar: Duschkrämer

Hud

Idag är det premiär för Kureras skönhetspanel, först ut är duschkrämer. Oavsett när och hur du duschar är sällskapet i duschen viktigt. Ja, duschkrämen, alltså. Eller gelen. Kurera har låtit skönhetstestpanelen prova sig fram bland fem naturliga alternativ och hittat en löddrande och smart favorit.

äng

Cancer- och allergifonden hjälper från två håll

Forskning

Cancer- och Allergifonden bildades för lite drygt trettio år sedan och delar ut anslag till forskning som syftar till att öka kunskapen om dessa sjukdomar, vad som orsakar och vad som förhoppningsvis kan bota. Utöver det kan även sjukdomsdrabbade privatpersoner söka ekonomiskt stöd hos fonden.