tavling energimedicin

Vinn biljetter till kurs i energimedicin

Energimedicin – vad är det? Den som är nyfiken och vill veta mer har nu chansen att vinna biljetter till hälsoföretaget Holistics populära kurs 20-21 oktober i Stockholm.

Tävla och vinn biljetter till Holistics mest välbesökta och uppskattade kurs med flera tusen deltagare genom åren. Två lyckliga vinnare vinner biljetter till sig och en vän. Tävla genom att svara på frågorna nedan och skriv en kortfattad motivation till varför du vill gå kursen.

Ur kursbeskrivningen:
Kursen vänder sig till alla som vill förstå hälsa på ett djupare plan och som vill ta ansvar för sina egna liv och sin egen hälsa. Fokus ligger på teori som varvas med enklare övningar. 

Några programpunkter
• Tankar, känslors och attityders påverkan på nervsystem, hormonsystem, immunsystem och gener.
• Gener och epigenetik.
• Stress och avslappning.

 

Så här tävlar du
Svara på frågorna nedan, fyll sedan i formuläret du hittar längst ner på sidan. Vi behöver ditt telefonnummer och din mejladress.

Vad heter Holistics grundare?
1. Bertil Wosk
2. Peter Wilhelmsson
3. Lars Karlsson

Vilka tre ord utgör företagets värdegrund?
1. Tro, hopp, kärlek
2. Kärlek, sanning, ansvar
3.
Frihet, jämlikhet, broderskap

Varför vill du gå kursen i energimedicin?

Kursen går i Stockholm helgen den 20-21 oktober. Se här för mer information.

OBS! Fyll i ditt svar direkt i formuläret nedan och glöm inte att skriva adress, telefonnummer och din mejladress.

Vi vill ha ditt svar senast den 11 oktober.

Stort lycka till!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande och din adress samt telefonnummer (obligatorisk)


Skriv ut artikel


Nytt på Kurera

Carina Ahlqvist på expedition för klimatet

Äventyr

Från cykeldemonstrationer för en bilfri innerstad till klimatexpeditioner på 8000 meter höga berg, för Carina Ahlqvist från Solna sitter miljöengagemanget djupt. Idag är hon en av ett trettiotal svenska medlemmar i anrika Explorers club i New York och i april bär det iväg på en ny expedition.

“5G medför både hälso- och miljöfaror”

Kurera debatt

5G framställs i enbart positiv dager i svensk media. Ingen har hittills brytt sig om att rapportera om riskerna, menar Mona Nilsson ordförande i Strålskyddsstiftelsen som tycker att det är på tiden att vi får upp ögonen för de faror för hälsa och miljö som en utbyggnad av 5G för med sig.

Skiljas: Hitta tillbaka till dig själv

Mental hälsa

Det första året efter en skilsmässa är det vanligt att människor beter sig ganska konstigt. Det beror på att sidor vi hållit tillbaka hos oss själva får fritt spelrum igen. Det är inget fel, utan hjälper oss att hitta tillbaka till oss själva efter att länge ha varit en del av ett par förklarar stresscoachen Karin Isberg.

Hudexperten: Så undviker du torra läppar

Hud

Vintertid blir läpparna ofta torra och fnasiga, det beror främst på att vi växlar mellan att vara inne i den varma och torra luften och att gå ut i kylan men kan även ha andra orsaker. Då är det bra att ge dem lite extra omvårdnad och kärlek. Kureras hudvårdsexpert Johanna Bjurström delar med sig av sina bästa tips. 

Låt 2019 bli starten på ett friskare liv

Kost

Har du lovat att leva hälsosammare det här året? I så fall grattis. I en serie artiklar kommer nutritionisten Lina Åhlén dela med sig av sina bästa tips för att hålla sig frisk. Och det behöver inte vara så svårt som det låter, med rätt mat, motion och god sömn kommer man långt enligt Lina.

Smygträna i köket – fyra enkla övningar

Träning

Träna i hemmet utan att ens bli svettig och ändå bygga muskler, låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, Leila Söderholm som skrivit boken "Smygträna" Delar med sig av några övningar ur boken som passar bra att göra i köket. Och lovar att de ger effekt. 

Kureras skönhetspanel testar: Schampo

Hud

Tillsammans med duschkräm är schampo den hygienprodukt de flesta av oss förbrukar mest av. Därför är det viktigt att välja ett som både är snällt mot kroppen och miljön. Kureras skönhetspanel har testat naturliga och ekologiska schampon för att hjälpa dig att hitta din favorit.

Snabb mikroomelett med spenat

Recept

Att tillaga ägg i mikron gör att en omelett bara tar ett par minuter att bli klar och mängden disk blir minimal. Inspirerade av Charlotte Kallas "mugcake", bjuder vi på ett mikrorecept till,  för er som tycker om att laga mat i mikrovågsugnen.

Nanoplast påverkar fiskars beteende

Eko/miljö

Vår konsumtion av plast är ett välkänt miljöproblem och omkring 10 procent av all plast som tillverkas hamnar i haven. Det finns stor risk att plastsopor i naturen ger upphov till partiklar i nanostorlek, så kallad nanoplast som kan påverka fiskars beteende.

charlotte kalla

Charlotte Kallas bästa motivationstips

Intervju

Om någon kan det här med pepp och motivation är det Charlotte Kalla. För idrottare är det viktigt med självdisciplin men belöningar som middag med vännerna eller att bara ge sig själv en klapp på axeln är minst lika viktiga.

Därför ska du unna dig en tupplur

Hälsa

Svårt att hålla ögonen öppna efter lunch? Unna dig en tupplur! Det finns en hel rad goda hälsoskäl att knoppa in på soffan en stund. Och så får du några råd för att få ut det mesta av din lilla extra slummer.