Annons

Lyxig helgfrukost med glutenfria bovete-scones

Ibland kan det vara härligt med en extra lyxig helgfrukost. Varför inte bjuda familjen på nybakade glutenfria bovetescones med chiafrön? Gör som Kureras Malin och servera med nypressad äppeljuice av egna äpplen, ekologiskt kaffe, ekologiska ägg – toppat med lite kvarg med lingon, blåbär, pumpafrön och solroskärnor. Mums!

Redaktionen

27 september, 2015
Lyxig helgfrukost med glutenfria bovete-scones
Dela inlägget

Ibland kan det vara härligt med en extra lyxig helgfrukost. Varför inte bjuda familjen på nybakade glutenfria bovetescones med chiafrön?

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Malin Duvstedt som skriver Kureras blogg ”Get in shape”.
https://kurera.se/getinshape.

4
1/2 dl kokosolja eller 50 gram smör (rumsvarmt)
4 dl bovetemjöl
1 msk fiberhusk
2 dl vatten (eller valfri mjölk)
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
1 msk chiafrön (valfritt)

Annons