Här kommer dagens köttfria måndagstips. En glutenfri vegansk nudelwok!
Det var första gången jag testade just den här sortens glutenfria pasta och ingen av mina matgäster, sambo eller barn, märkte någon skillnad.
Alltid när jag wokar hackar jag upp allt och lägger i skålar, men alla hårda saker som broccoli, morot etc lägger jag i samma och mjuka saker som tomat, svamp eller nudlar lägger jag i en annan. Det är lite skillnad i stektid.
Man kan använda vilka grönsaker man vill t ex
Pakchoy
Broccoli
Morot
Lök
Tomat
Svamp
Tofu, naturell
Skär alla grönsaker i bitar och lägg åt sidan.
Skölj av nudlarna och lägg i ett dukslag.
Värm upp woken och lägg i kokosfett, tomatpure, vitlök, soja och färsk chilipeppar. Rör
Lägg i alla hårda grönsaker och rör om, vänta några minuter innan du lägger i resten, de mjuka grönskerna, tofun och pastan.
Låt woka i minst 2 minuter, eller tills allt är genomvarmt.
Vid servering ringla över sesamfrön.
Smaklig måltid.
I morgon bjuder jag på en efterrätt! Att dö för…:D