Jag älskar att grilla! Det är dessutom ett trevligt sätt att umgås.
I år har jag tänkt att grilla både förrätten, varmrätten och efterrätten, så det så…:D
Varför inte en grillad pizzaslice till förrätt? Det står mycket om att grilla pizza i media just nu och det lockar mig mycket. En del tidningar tycker att man ska lägga på sin pizzasten på grillgallret, men jag undrar det ja. Den behöver ett par timmar på sig att bli varm och under den tiden har glöden slockat.
Jag tror hellre att jag använder mig av den metoden som kurerar tipsar om, där man penslar olja på pizzan innan man gräddar den och sedan på med toppningen. Som toppning vill jag ha fileeade paprikor, grillad aubergine och zucchini, färsk tomat och mozzarellaost.
Har ni provat att grilla frukt? Om inte gör det! Den blir mycket godare och sötare. Servera t ex med vaniljglass.
Tips! Köp ett sånt grönsaksgaller annars har ni all frukt i glöden!
Ha en underbar helg. Detta kommer bli min sista helg innan jag börjar jobba heltid igen. Oahh… det ska bli läskigt. Så jag ska verkligen passa på att njuta av varje sekund. Och grilla lite….;D