Jag är strax på väg till jobbet. Det nya, alltså. Det är mycket krävande och jobbigt. Det gäller för mig att ligga steget före och planera, planera. Blötlägga, grodda och så. På morgonen / förmiddagarn lagar jag mat och efter lunch plockar jag disk / förbereder.
Ju mer dagar som går desto bättre rutin får jag. Den här morgon ser jag fram emot att skala 2 kg potatis, 1 kg palsternacka. Bland annat. Det var något som jag kunde ha förbett igår juh. Men jag kan inte klandra mig själv, det var ju bara första dagen igår.
Tänk vad tur jag hade som av alla ställen som finns hamnade på ett som är fokuserat på groddar, alger, surkål, vegan. Det ska ev bli rawinspirerat också. Det finns faktiskt nästan inga här istan.
Vilka andra lunchrestauranger känner du till som är så? (I stockholm)
Jag får bara hoppas att de tycker att jag är duktig så blir allt bra. För man vill ju inte skrämma iväg kunderna. I en bransch som jag älskar.
Vi ses!