Vill du undvika både mjölkprodukter och gluten? Då kan det här brödet ta din frukost till nya höjder. Det här goda knäcket har få kolhydrater och inget gluten. Det är dessutom mycket enkelt att göra och himmelskt gott.
Fakta
Receptet kommer från soma:
www.somanordic.se.
Ingredienser
2 dl linfrö
2 dl solrosfrö
2 dl pumpafrö
2 dl sesamfrö
1 tsk salt
3-4 ägg
1-2 msk Cocosa Pure
Gör så här
Blanda alla fröer och salt i en skål.
Rör ihop ägg och Cocosa och häll över fröblandingen. Blanda ordentligt.
Använd en bakplåt med bakpapper och fördela massan jämt.
Dela upp i rutor i lämplig storlek med en knit eller pizzaskärare och grädda mitt i ugnen i 160˚C grader i cirka 30 minuter.
Låt svalna på galler och förvara i en tättslutande burk.