Riktig mat & hälsa

Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

RSC-three-sheet-poster

 

I tisdags var det terminstart för min kära kör!

Allra bästa GULDKÖREN Rönninge Show Chorus! Världsmästare i barbershop!

Ett svart skynke som man textat BRODWAY på, samt glitter!

Foto: Mia Hagenmalm

Den här fina utsmyckningen mötte oss alla i dörren när vi skulle ha vår första repetion efter sommarens ledighet! Ja nu är det verkligt, och ett mål man kan ta på! Nu börjar resan på riktigt, känns det som. En dröm som varit ett mål i ett halvår, men som plötsligt känns såå nära att man kan ta på den. För det är ju verklighet! Drömmen om Broadway är verklig! Och den är sann!

Efter tävlingarna i VM på Hawaii hösten 2013 då vi blev regerande världsmästare i kvinnlig barbershop ska vi tillbaka till USA och Baltimore, där tävlingarna går i år,  för att vara med och kröna 2014 års världsmästare.
Men innan vi beger oss till Baltimore stannar vi i New York och ger en unik show på Broadway!

          Rönninge Show Chorus på 
                           

                         Broadway!
               

           Det är riktigt, riktigt STORT!

Förstår ni det? Förstår VI det? Det är så häftigt att man knappt kan tro på det! Och det är så häftigt att man nu släppt biljetterna på nätet till vår show: www.carnegiehall.org
Så har du vägarna förbi New York i november, måste du se oss!

Den 1:a november står vi på scenen i Carnegie Hall, konserthuset på Manhattan där många legendariska stjärnor har gett konserter! Och där ska Vi sjunga!

 

 

Nyp mig hårt, för jag kan fortfarande inte fatta att lilla jag ska uppträda där! 🙂 Det är riktigt, riktigt stort!


2 comments on “Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Brysselkål i apelsinsås på en vit tallrik

Apelsinkokt brysselkål med chili och vitlök

Blogginlägg

Egentligen ska man frossa i kål av olika sorter. Det är otroligt nyttigt. De svavelaktiga ämnena- glukosinolaterna som finns i kål, tycks fungera nästan som tumörhämmande läkemedel. Dessutom gynnar kål de nyttiga bakterierna i tarmfloran då de är rika på fibrer. Kål har även en antiinflammatorisk effekt. Brysselkål eller rosenkål som den också kallas är […]

Grönare nyårsmeny

Blogginlägg

Bara några dagar kvar på det gamla året och snart ringer vi in år 2018.  Mitt tips för nyårsmiddag i år blir något grönare och utan kött. Varmrätten, en fylld portabellosvamp, är verkligen superlyxig och supergod och något som även den inbitne köttälskaren kommer att älska. Så för dig som vill göra en grönare meny till ditt nyårsfirande, kommer här […]

Grönkålsbullar på ett vitt fat

Grönkålsbullar

Blogginlägg

Ibland är det svårt att hinna med allt som ska göras innan jul, men jag har iallafall hunnit laga dessa goda grönkålsbullar än så länge. De går snabbt och enkelt att fixa och de pryder verkligen sin plats på det gröna julbordet. Grönkål är dessutom fantastiskt nyttigt, så för dig som gillar kål är de […]

Julgodis och veganskt kola

Julgodis och veganskt kola

Blogginlägg

Många kommer nog att ägna helgen till att koka knäck och kola och  kanske göra godis till jul. Vore jag ledig hade jag nog stått i köket hela helgen med diverse matlagning och godistillverkning, men jag ska ägna både fredag och lördag åt att sjunga Stjärnjul, så jag får ta mina lediga kvällar nästa vecka […]

Vegetariska-och glutenfria julbullar

Vegetariska-och glutenfria julbullar

Blogginlägg

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag är inte riktigt beredd på det trots att min hjärna mycket väl vet. Ibland vill jag gärna skjuta på saker, men julen går inte att skjuta på. Den infaller den 24:e december varje år, vare sig man vill eller inte. Jag sjunger just nu Stjärnjul  och förra veckan […]

Bild: Pixabay

Ketogen kost hjälper mot epilepsi

Blogginlägg

Dagens kost med socker, snabba kolhydrater, tillsatser och kemikalier är orsak till flera av dagens sjukdomar. Snabba kolhydrater och socker orsakar stor skada och inflammationer i våra kroppar som sen leder till många av våra välfärdssjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, led värk, diabetes, högt blodtryck, magproblem och cancer. Jag läste just en väldigt intressant artikel […]

Radioaktiva moln efter mystisk kärnolycka

Blogginlägg

På vårkanten 1986 tog allt jod slut på alla apotek. Det fanns inte att köpa någonstans. Läs om jod vid kärnkraftsolycka här Själv låg jag febersjuk i sängen med sprängfyllda värkande bröst då jag drabbats av mjölkstockning. Jag var ordentligt sjuk och medtagen men jag minns så väl den fasansfulla nyheten om Tjernobyls kärnkraftsolycka då jag […]

Den ”sjuka” cancervården

Blogginlägg

Få sjukdomar skrämmer oss mer än cancer! Men faktum är att vi alla kan ha haft cancer utan att ha haft en minsta aning om det. Det är nämligen ett medicinsk faktum att cancerceller under våra liv ambulerar omkring i kroppen. I normala fall kan kroppens immunförsvar själv göra sig av med dessa cancerceller. Kroppens självläkande […]