Riktig mat & hälsa

Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

RSC-three-sheet-poster

 

I tisdags var det terminstart för min kära kör!

Allra bästa GULDKÖREN Rönninge Show Chorus! Världsmästare i barbershop!

Ett svart skynke som man textat BRODWAY på, samt glitter!

Foto: Mia Hagenmalm

Den här fina utsmyckningen mötte oss alla i dörren när vi skulle ha vår första repetion efter sommarens ledighet! Ja nu är det verkligt, och ett mål man kan ta på! Nu börjar resan på riktigt, känns det som. En dröm som varit ett mål i ett halvår, men som plötsligt känns såå nära att man kan ta på den. För det är ju verklighet! Drömmen om Broadway är verklig! Och den är sann!

Efter tävlingarna i VM på Hawaii hösten 2013 då vi blev regerande världsmästare i kvinnlig barbershop ska vi tillbaka till USA och Baltimore, där tävlingarna går i år,  för att vara med och kröna 2014 års världsmästare.
Men innan vi beger oss till Baltimore stannar vi i New York och ger en unik show på Broadway!

          Rönninge Show Chorus på 
                           

                         Broadway!
               

           Det är riktigt, riktigt STORT!

Förstår ni det? Förstår VI det? Det är så häftigt att man knappt kan tro på det! Och det är så häftigt att man nu släppt biljetterna på nätet till vår show: www.carnegiehall.org
Så har du vägarna förbi New York i november, måste du se oss!

Den 1:a november står vi på scenen i Carnegie Hall, konserthuset på Manhattan där många legendariska stjärnor har gett konserter! Och där ska Vi sjunga!

 

 

Nyp mig hårt, för jag kan fortfarande inte fatta att lilla jag ska uppträda där! 🙂 Det är riktigt, riktigt stort!


2 comments on “Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]