Riktig mat & hälsa

Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

RSC-three-sheet-poster

 

I tisdags var det terminstart för min kära kör!

Allra bästa GULDKÖREN Rönninge Show Chorus! Världsmästare i barbershop!

Ett svart skynke som man textat BRODWAY på, samt glitter!

Foto: Mia Hagenmalm

Den här fina utsmyckningen mötte oss alla i dörren när vi skulle ha vår första repetion efter sommarens ledighet! Ja nu är det verkligt, och ett mål man kan ta på! Nu börjar resan på riktigt, känns det som. En dröm som varit ett mål i ett halvår, men som plötsligt känns såå nära att man kan ta på den. För det är ju verklighet! Drömmen om Broadway är verklig! Och den är sann!

Efter tävlingarna i VM på Hawaii hösten 2013 då vi blev regerande världsmästare i kvinnlig barbershop ska vi tillbaka till USA och Baltimore, där tävlingarna går i år,  för att vara med och kröna 2014 års världsmästare.
Men innan vi beger oss till Baltimore stannar vi i New York och ger en unik show på Broadway!

          Rönninge Show Chorus på 
                           

                         Broadway!
               

           Det är riktigt, riktigt STORT!

Förstår ni det? Förstår VI det? Det är så häftigt att man knappt kan tro på det! Och det är så häftigt att man nu släppt biljetterna på nätet till vår show: www.carnegiehall.org
Så har du vägarna förbi New York i november, måste du se oss!

Den 1:a november står vi på scenen i Carnegie Hall, konserthuset på Manhattan där många legendariska stjärnor har gett konserter! Och där ska Vi sjunga!

 

 

Nyp mig hårt, för jag kan fortfarande inte fatta att lilla jag ska uppträda där! 🙂 Det är riktigt, riktigt stort!


2 comments on “Min kör Rönninge Show Chorus på Broadway!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]

Tacomarinerad kålrot på glutenfritt tortillabröd tillsammans med grönsaker och gucamole

Tacomarinerad kålrot på nygräddad glutenfritt tortillabröd

Blogginlägg

Det är kul och spännande att experimentera i köket. Jag gör allt mer ofta vegetariska/veganska rätter och gärna med råvaror och  grönsaker i säsong för att samtidigt försöka vara klimat- och miljösmart. Snart är jag nog vegetarian/vegan/”rawfoodian” på heltid. 🙂 Kålrot har jag alltid  tyckt varit en sån där knepig lite bortglömd rotgrönsak som jag  […]

Blir cancer mer aggressiv av cellgifter?!

Blogginlägg

-Cellgifter är ett gift! Det dödar inte bara cancerceller. Det Dödar alla celler i kroppen. Hör du hur det låter? CellGIFT! Ja det var inte jag som sa, det var min syster som just då fått veta att hon hade cancer. Hon var så förtvivlad för hon ville inte ta cellgifter, men läkarna hade inte […]

Morotsoppa med apelsin och saffran i en vit djup tallrik

Morotssoppa med apelsin och saffran

Blogginlägg

Så här i vintermörkret och snålblåsten är det mysigt att värma sig med en god soppa till lunch eller middag. Jag älskar soppa och jag brukar äta den med en god sallad. Här ett recept på en riktigt god morot- och apelsinsoppa kryddad med saffran- en smak av julens goda smaker och kryddor. Visste du […]

Glutenfria saffrans- och havrescones på ett fat

Glutenfria havresscones med saffran

Blogginlägg

Vilket trist väder det är idag. Regnet öser ner och det blåser halv storm. Så här till advent vill iallafall jag att vädret ska bidra med lite julfeeling. Det får gärna vara några grader kallt, frost i träden och lite vitt på marken när jag sätter upp adventsstjärnorna i fönstret. Jag fick iallafall lite julkänsla […]

Grösaker i en järngryta

Vegetarisk skördegryta

Blogginlägg

Vilken lång sommar vi haft i år. Det har ju faktiskt nästan varit sommar hela fem månader. Jag som älskar sommaren har verkligen njutit, men när det var som varmast blev det lite jobbigt med den höga luftfuktigheten och nätterna som var så varma att det var svårt att sova. Alla fläktar i hela Sverige […]

Kantarellpaj med äggstanning i en form

Glutenfri kantarell- och Västerbottenpaj

Blogginlägg

Jag har inte varit aktiv här på bloggen på jättelänge. Men jag har inte haft vare sig lust eller ork att göra något inlägg efter att vi miste vår syster i våras. Det har varit för tungt. Men om min sorg skriver jag en annan gång, den dag  jag vill och orkar. Jag vill iallafall […]

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

Blogginlägg

“Jag älskar dig” och ett hjärta! Ord och en symbol i ett sms som borde göra mig glad, men denna gång stack det till i maggropen och oron tog vid. Kristi Himmelfärds dag var en torsdag i år. Det var en härlig försommardag, solen sken och i Stockholm stod grönskan i full blom och syrenerna […]