Annons
Annons

Allt hänger i hop del 3: Vad är kul?

Anna Ledberg

Groddat är godast
22 februari, 2015
Dela inlägget

Oj det här blev visst flera olika inlägg med temat ”Allt hänger ihop”. Jag kanske bara tänker på hur viktigt det är!

Idag tänker jag på hur ofta man har glömt bort vad man själv tycker är kul.

Vad tycker du är så kul, inspirerande, motiverande att det kan få dig att resa dig upp ur soffan och få tillbaka energi?

Få tillbaka livslusten! När saker känns kul, du ser fram emot att göra något. Även om man är supertrött så är det här något man ändå vill göra.

Annons

Tänk dig när du var yngre och killen / tjejen som du spanat in, vill gå på träff med dig! Trots att du är jättetrött så är du inte jättetrött längre, du sprudlar av energi, lust och ork. Försök hitta den känslan.

Har du något sånt?

Jag tänker att det kan vara bra att tänka efter och kanske skriva upp så att man vet vad som brukar muntra upp en när allt är nattsvart.

IMG_20141203_202114

Är man trött kanske det hjälper att sova. Men är man nedstämd och allmänt deppig kan det vara bra att göra saker som är kul och som ger dig energi.  Då är det bra att veta vad man tycker är kul!

Jag gillar det här:

1  – Tävla! Letar efter butikstävlingar, tävlingar på nätet. Min särskilda favorit är recepttävlingar. Det här är något som jag går igång på!

2 – Se filmen Ogifta par

3 – Åka på spa/ hälsohem. Dricka grålervällning till frukost innan 07 yogan.  Dricka gröna drinkar, ingefärsvatten och bara vara. ( btw lera är jättenyttigt)

5 -Planera mat jag ska laga i min torkugn.

Dela gärna med dig av din lista genom en kommentar!

 

 

Annons
Annons