Annons
Annons

Mina drömmar

Anna Ledberg

Groddat är godast
18 oktober, 2013
Dela inlägget

Jag tycker att det är viktigt att man sätter ord på sina drömmar och sina mål. Vad jag längtar jag efter och vad vill jag. Jag brukar ofta leka med tanken att jag hade obegränsat med pengar och kunde göra vad jag vill. Och hade jag inte pengarna brukar jag sedan fråga vad det är som hindrar mig att göra det. Ofta är det ju pengar och tid som hindrar en att våga göra det man vill.

Min dröm:

Min högsta önskan är att flytta till landet. Helst till Norrland, till vintern, till årstiderna. Jag ser mig själv på en lantlig gård med många hus. Jag vill ha någon sorts spa-verksamhet, konferensgård eller motsvarande. Hela familjen ska arbeta på gården, det är inte meningen att min sambo ska ”åka till jobbet”- När jag berättar om min ide för honom svarar han, men då får jag JU ÄNNU längre att pendla.

Jag vill att huset ska vara nära skog och vatten. Det ska  vara lika lätt att åka och fiska som att gå en skogspromenad.

Annons

Mitt hus ska ha en walk-in-skafferi, fyra ugnar ( en tork, en ång, en ved, en el)  bra med förvaringsutrymmen….. och på området ska det finnas en badtunna, en lägereldsplats bland annat såklart.

Maten jag ska servera ska vara lokal, säsongsbaserad, raw, eller vegetarisk. Raw kan skrämma många noviser så blandar gärna med olika ”dieter”.
Hela hemmet / SPAT ska andas helhetshälsa. Gästerna ska få äta nyttig mat, göra yoga / pilates, stavgå/ springa, meditera, lyssna på mig när jag har föreläsningar.  Helst vill jag ha ett ekologiskt helhetstänk, från maten till byggmaterialen i huset. Ingen plast någonstans.

Miljön ska vare enkel, anspråkslös men samtidigt kännas lyxig.

Sedan länge har jag utformat ett ”dagsprogram” för jag tycker att det är viktigt med rutiner, och på mitt spa ska det vara tydliga rutiner. Men inget ska vara tvång.

Vad drömmer du om?

 

Annons
Annons