Annons
Annons

Dagens funderingar

Anna Ledberg

Groddat är godast
4 februari, 2014
Dela inlägget

Detta sitter jag och funderar på denna enkla tisdagsmorgon:

1) Kanske jag ska investera i ett gåband? Vill gärna röra på mig lite mer, men eftersom jag inte gillar att gå och när det är halt och att jag inte heller kan gå så lång… Eller snarare jag kommer inte så långt förrän jag blir kissnödig. Och måste vänta hem.  Nu kommer sambon med invändning direkt…. Jamen du har ju en crosstrainer som du aldrig använder. Börja använd den först så får vi se… ( den låter så mycket att jag inte vågar använda den!)

2) Funderar seriöst på att börja prenumerera på frukt och grönt för att kunna blanda mina gröna smoohties. Som den här från rawclub.se. Finns det bra råvaror hemma är det lättare att göra en bra smoothie.  Bära hem en massa frukt och grönt orkar jag inte varje dag och handla ekologiskt i vanliga affären är dödfött.

3) Jag är faktiskt rätt glad att vara höggravid under vintern (12 veckor kvar, räknas det som höggravid?) eftersom jag kan gå i tights och tjockbyxor. GLÖM jeans! Hade jeans på mig en gång när jag var tvungen att fara till stan och tjena hejsan, de gled av hela tiden.

Annons

Fördelen med vintern är att det är svalt och om jag svettas mindre än under högsommaren. ( Min kompis Frida satt hela sommaren som gravid inne och vägrade röra sig från fläkten)  Det känns också lättare när barnet kommer, inga vinteroveraller, vintervantar och så. Inget tjafs med kläder.

4) En tvåa för fyra? Ja det kommer bli TRÅNGT, men att flytta ligger inte riktigt inom närmsta planeringen. Elin har dock uttryckligen sagt, flera gånger: Jag vill flytta, jag vill ha ett eget Lekrum, som Gustav har.

( För er som undrar fyller Elin 3 år i mars och har sedan ungefär 2 årsdagen, talat fullständiga meningar, som alla vi vuxna gör, ibland böjer hon fel som ”bokar” istället för böcker.  Hon förvånar all bvcpersonal och alla vi träffar när hon är så vältalig och korrekt)

Så vi säger så för idag! Nu ska jag klicka hem lite frukt och grönsaker!

Annons
Annons