Annons
Annons

Mycket nu! Made Easy! och praktik!

Anna Ledberg

Groddat är godast
23 januari, 2015
Dela inlägget

Och mer ska det bli!

Vi har just avslutat ett stort projekt i skolan, igårkväll var det mingel för inbjudna branschfolk. Vårt projekt handlade om att ha lite tid men ändå vara hälsosam. Jag skrev flera artiklar om kost i det temat. Vi kallade projektet Made Easy. För det är lätt gjort….;)

Jag är av fullaste övertygelsen att det ofta handlar om okunskap, och gammal vana det där hur man äter och hur man lever. Nyttig kost kan kännas svårt och krångligt om man inte har vanan.

På måndag börjar jag min praktik på en webbshop som säljer hälsokost och hälsorelaterade varor. Det ska bli kul, jag är rädd men ser fram emot det! Jag är inte van med heltidsarbetsdagar så det kommer nog bli tröttsamt.

Annons

Jag tänker på Kureras hälsoutmaning och jag kommer gå med! Självklart!  Jag kommer dessutom köra lite extra på det personliga planet. Mitt högst persoliga mål är att sätta stop för alla ältande negativa tankar och så fort jag tänker något sånt ska jag säga STOPP!  Och välja glada tankar som jag ”har nytta av”! Det är slut med ”Ja men…..”

Och göra mer av sånt som gör mig glad!

do-more-of-what-makes-you-happy-2

Men nu är det i alla fall Gonatt! Fredagskväll och strax innan 23. Lilla Bebisen vaknar vid vid 6:30 ( ibland 7:30!)  – hela familjen är sömntutor! Nja hon fyllde 9 månader i förra veckan!

Gonatt!

Annons
Annons