Annons
Annons

Uppblåsta rotsaker?

Anna Ledberg

Groddat är godast
4 oktober, 2016
Uppblåsta rotsaker?
Dela inlägget

 

Hej!

Nu är det höst och i affärerna säljs massvis med rotsaker. Gott och nyttigt eller?  Men jag har märkt att rotsakerna inte smakar ”som de ska” – Har ni också gjort det?

Av någon anledning tycker jag att rotsakerna smakar uppblåsta, konstgjorda och inte riktiga. Skumt och ”billigt” . Vi köpte på oss ganska mycket morötter och gullök för 1 kronorna kilot men ingen av de smakade ”skördehöst” utan bara konstgjort framställt i en maskin. 

Annons

Jag tror att vi, konsumenter, förväntar oss överflöd av rotsaker under hösten och producenterna kanske därför fuskar för att vi ska få det vi vill ha.  Jag har ätit oekologiskt, men det här smakade värre.

Jag tror dessutom inte att dessa rotsaker är nyttiga längre.

Har du också märkt detta?  Vad tycker du?

Annons
Annons