Annons
Annons

Nå dina mål – Genom att säga vad du vill ha – Del 1

Anna Ledberg

Groddat är godast
20 februari, 2017
Nå dina mål – Genom att säga vad du vill ha  –  Del 1
Dela inlägget

 

 

Ni vet väl att livet är obegränsat, du kan ha vad du vill, vara den du vill eller göra vad du vill i ditt liv.

 

Annons

Svårt att säga vad man vill ha? 

Genom att säga vad du vill vill ha, har du formulerat ett mål och har sedan något att gå efter. Det svåraste kan vara att säga vad man vill ha

  • för ofta är man nöjd med det man har
  • är omedveten om att det finns något annat
  • så kan man tror att det inte är något liv för dig.  ”Det är inget för mig, det är för andra”

    Hinder
    Är du ditt största hinder?   Vi är vana att tänka, göra, handla på ett visst sätt. Ditt agerande i tanke, känsla och handling är inte alltid ditt, utan något som du har präglats av under din uppväxt.  Mycket ofta måste vi starta nya hjulspår i vår hjärna. Inte bara med fötterna.
    Är du ett resultat av de som har fostrat dig?

It´s all in the mind

Kan det vara så att du  jobbar för att du är van att höra och göra det? Det är ”så så det är” fast du egentligen vill göra något annat.

Hjärtats röst!

Det är viktigt att du faktiskt följer ditt hjärtats röst när du säger vad du vill ha, göra eller vara och  inte ha någonting för att alla andra har det. Köp inte en Ferrari för att alla andra har det, om du inte vill det själv. Köp inte kläder på H&M om inte du vill det själv.

Du kan vara, ha eller göra det du vill om du vågar släppa taget.  I mitt förra blogginlägg skrev jag om Hur du når dina mål med hjälp av en matris. Ta hjälp av den och när du har sagt vad du vill ha, vara eller göra i ditt liv.  Men jag vet, att sätta ord på vad man vill är det svåraste, absolut, ingen tvekan. När det är gjort kan du bocka av det! Och sätta segel framåt.

I nästa del berättar jag om hur du vänder ett Jag vet inte vad jag vill ha påstående till vad du faktiskt vill ha och vad du ska göra.  ( Publiceras den 21/ 2)

 

Sätt dig ner och faktiskt gör det, alltså säg vad du vill ha, vara eller göra. Och gör det nu. ( Börja idag, NU!)

A year from today you wished you started yesterday, eller hur?

Annons
Annons