Annons

Torskrullar med mangosalsa

Ceviche är en populär rätt men alla äter inte rå fisk, då är denna rätt ett bra alternativ. Smakerna av mango, koriander, lime och chili möts i denna goda torskrätt som serveras med wokad brysselkål.

Redaktionen

20 september, 2017
Torskrullar med mangosalsa
Dela inlägget

Ceviche är en populär rätt men alla äter inte rå fisk, då är denna rätt ett bra alternativ. Smakerna av mango, koriander, lime och chili möts i denna goda torskrätt som serveras med wokad brysselkål.

 

Annons
Fakta

Fakta

Receptet är komponerat av Ulrika Davidsson.

FOTO: Ulrika Pousette

2
300 gram tunna skivor torskfilé
Salt och vitpeppar
1 tesked smör
1 deciliter vatten
200 gram brysselkål
½ matsked olivolja

Mangosalsa
100 gram skalade räkor
½ mango
¼ rödlök
½ lime
½ matsked olivolja
½ hackad röd chili
Salt och svartpeppar
1/3 kruka färsk koriander

Dekoration
Limeklyftor
Färsk koriander

Annons