Annons
Annons

Ulrika Davidsson

Kostrådgivare

Här kan du ställa din fråga om kost och mat till Ulrika Davidsson.

Ulrika Davidsson är kostrådgivare, hälsoprofil och en av Sveriges mest produktiva kokboksförfattare (med 26 utgivna böcker sedan 2006). Hon är också tvåbarnsmamma, fru till sin Lasse och matte till katten Hugo och hunden Mimmi samt äger och driver företaget Ulrikas Kickstart AB. I bolaget arrangeras bland annat hälsoresor, events, föreläsningar och catering. Ulrika brinner för att dela med sig av sina kunskaper kring näringsrik kost, matlagning och hälsa.
Här kan du ställa din fråga om kost och mat till Ulrika Davidsson.

Ulrika Davidsson är kostrådgivare, hälsoprofil och en av Sveriges mest produktiva kokboksförfattare (med 26 utgivna böcker sedan 2006). Hon är också tvåbarnsmamma, fru till sin Lasse och matte till katten Hugo och hunden Mimmi samt äger och driver företaget Ulrikas Kickstart AB. I bolaget arrangeras bland annat hälsoresor, events, föreläsningar och catering. Ulrika brinner för att dela med sig av sina kunskaper kring näringsrik kost, matlagning och hälsa.
Läs fler frågor till Ulrika Davidsson
Stäng

Ställ din fråga till Ulrika Davidsson

Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vilket salt är bäst att äta?

10 augusti, 2023

Hej! Vilket salt är bäst att äta? Har läst lite olika, så det skulle vara bra att få tips från dig.

Annons

Ulrika Davidsson svarar

Hej,

Jag brukar använda oraffinerat havssalt eller bergssalt, till exempel Himalaya-salt i min matlagning. Eftersom vi får i oss för lite jod så är det bra om saltet är berikat med jod. Fördelen med att använda oraffinerat salt är att det krävs mindre salt på maten för att ge mycket smak.

/Ulrika

Dela inlägget
Annons
Annons
Annons