Annons
Annons

Favorit i repris med ny ingrediens!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
7 november, 2012
Favorit i repris med ny ingrediens!

 

Foto: Mia Hagnemalm

I morse gjorde jag min favoritsmoothie till frukost!

Annons

Har haft två hektiska dagar och kvällar och behövde lite extra uppiggande energi i dag, kände jag.

I förrgår ringde min dotter mig på jobbet och var helt utom sig av förtvivlan. Hennes älskade hamster hade fastnat med sin lilla tass i knäppet där man spänner fast burens lock och min dotter fick inte loss henne då hon var rädd att skada henne ännu mer. Jag fick ringa efter hjälp och min särbo ryckte turligt nog ut och fick loss den lilla stackarn. Tyvärr dog den lilla av utmattning och chock, senare på kvällen. Det blev stor sorg och en traumatisk upplevelse både för mig och min dotter.

Igår kväll hade vi stjärnjuls-repetion igen. Det kommer att bli så bra! Har du inte sett oss så lovar jag att du missar decembers i särklass bästa julkonsert. En upplevelse du kommer att minnas länge. Här kommer ett smakprov från tidigare jular. http://stjarnjul.se/index.php/se-smakprov

Foto: Lotta Hagenmalm

Dogge Doggelito och Mia Hagenmalm stjärnjul 2011

 

Vill även återvända till ett av mina tidigare recept av en smoothie som är en av mina favoriter. I dag testade jag att blanda ner ännu mer nyttigheter:
Mighty Berries från Alpha Plus. Ett fruktpulver som innehåller ett mycket högt intag av antioxidanter. Jag som tyckte smoothien var god innan, fick nu en ny smakupplevelse. Den blev väldigt god! Och Mighty Berries är så bra att ta till, för då vet man att man får i sig bra med antioxidanter som kan vara svårt att få genom kosten.

Superfräsch Smoothie i repris! Nu med mer antioxidanter.

2 glas:
1/2 banan
1 dl frusen mango
25 g babyspenat
ca 2 cm färsk ingefära
2 -3 dl äppel eller apelsinjouise
1 msk Mighty Berries
Gör så här:

Skala och skiva ingefäran. lägg ner alla ingredienser i en mixer. Fyll på
med jouise. Mixa till en slät drink och servera genast.

 

 

Annons
Annons