Riktig mat & hälsa

Jag är sååå trött! Dags för detox-igen!

Sista veckorna har jag varit så himla trött! Alltså inte bara trött, jag känner mig utmattad!

Om det är skedet mellan sommar och höst som gör det, eller om jag har brist på något i kroppen vet jag inte. Det känns som jag kan sova hur mycket som helst, vill inte gå upp på morgonen och vet inte hur fort jag ska komma i säng på kvällen. Jag orkar ingenting! Är helt enkelt inte pigga glada Mia just nu! 

Därför ska jag köra en detox igen! Jag vill vara pigg och alert när jag åker och tävlar!
Denna gång ska jag köra Alpha plus nya DTX DUO som är en 10-dagars reningskur med näringsämnen som rödbetspulver, chlorella, fibrer och alger. Dessutom får man med psylliumfröskal i paketet och ett häfte med mumsiga recept. Samtidigt ska jag köra en kur Basica för att balansera syra/bas-balansen i kroppen.
Kanske man borde följa rådet som jag såg här på Kurera idag, att göra en håranalys för att se om man har någon brist i kroppen. Bra tips!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]