Riktig mat & hälsa

Grattis älskade barn!

Idag, den 6:e mars 2014 fyller min dotter tonåring! Det är ju inte klokt vad tiden går. Och idag skiner solen från en klarblå himmel och det var 6 grader varmt i morse. Solen riktigt värmde. Det är lite tungt att vara inomhus en solig dag som denna. Men humöret är på topp iallafall! Man blir så uppåt!

Bebis som ler

Foto: Mia Hagenmalm

Den 6:e mars 2001 när min dotter föddes, var det snö och riktigt kallt.
Pågrund av att jag hade fått bödningar och gått över tiden satte man igång förlossningsvärkarna. Det resulterade i väldigt intensiva värkar som kom väldigt tätt, och ingenting hände. Efter flera timmars kämpande var hon dock på väg, och då gick det så snabbt. Hon föddes helt utan någon smärtlindring. Jo, lite lustgas fick jag. Förlossningen var iallafall komplikationsfri. 🙂Evelyn 13 år

Och i dag blir hon 13 år, min lilla, stora flicka!

Grattis på 13-års dagen älskade Evelyn!

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]