Annons
Annons

Hänger du på sockerutmaningen?

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
12 mars, 2014

Kanske du äter för mycket sött eller slarvar med maten, äter halvfabrikat, färdigmat osv!? Då kan det här ett ypperligt tillfälle för dig att hänga på när jag kör igång sockerutmaningen på måndag den 17/3, vecka 12! (Det är redan nästa vecka)!

Sockerutmaningen går ut på att utesluta socker i alla former förstås och via Kurera Facebook, kommer jag att lägga upp en kommentar varje kväll. I den tråden vill jag att DU som hänger på lämnar en kommentar om hur dagen har varit. Jag kommer även att på Kurera Facebook ge ett tips varje morgon om hur du kan minska ditt sötsug, och även berätta varför i min blogg samma dag. Så det är bra om du kikar in och kollar mina inlägg också. Naturligtvis kommer jag att stötta dig under tiden. Jag vet att det är svårt att sluta med socker för den som är sockerberoende. Så ställ gärna frågor till mig.

Jag kommer under denna vecka lägga upp tips innan vi startar, på vad man kan äta och inte bör äta, och samtidigt tipsa om lite frukost och mellis. Så kika gärna in! 🙂

Må så gott! / Mia

Annons
Annons
Annons