Annons
Annons

Svinbakterier dödar människor och djurplågeri på högsta nivå!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
7 maj, 2014
Svinbakterier dödar människor och djurplågeri på högsta nivå!

Jag har redan skrivit om det här en gång tidigare, men tar upp det igen, därför att jag tycker att det är så viktigt att informera om. Läs här:
https://kurera.se/blogg/mia-hagenmalm/2014/03/27/import-av-kott-till-sjukhus-skolor-och-aldreboende-okar-resistenta-bakterier/

Och jag tycker att det är skäl nog att bojkotta importerat kött från Danmark. Eller egentligen överhuvudtaget bara köpa icke importerat svenskt kött. Nu vet inte jag hur det står till med det svenska grisköttet förstås!? Kommer man att utfodra svenska grisar med GMO-foder framledes? Jag har iallafall fått avsmak av griskött efter att Ingemar Olsson, styrelseordförande ibranchorganisationen grisföretagarna, välkomnat GMO-foder till grisar.(https://kurera.se/blogg/mia-hagenmalm/2014/04/16/nu-slapper-lrf-mjolk-sin-policy-angaende-gmo-fritt/)

Jag började att äta endast svenskt kött överhuvud taget för ca 20 år sedan då man larmade om galna kosjukan.

Annons

Att miljoner danska grisar blir resistenta mot multibakterier (MRSA) och blir immuna mot antibiotika beror på att man ger grisarna för mycket antibiotika.
Smittan från gris vandrar över till människan. Oftast klarar människan av det, men det händer att bakterien skapar bölder eller i värsta fall drabbar våra blodkärl, och då kan vi dö.

GrisplågeriDet finns ytterligare en väldigt stor anledning, tycker jag, att bojkotta danska grisar, och det är detta djurplågeri. Det skär i mig när jag ser dessa bilder. Stackars, stackars djur som får ligga instängda i små burar på det här viset! Det borde för f-n finnas lagar på att det inte får förekomma.

Mia

Annons
Annons