Annons
Annons

Mental healing och ekologiska produkter

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
12 februari, 2015
Weledaprodukter

Idag, som andra dagar gick jag en lång morgonpromenad längst Strandvägen här i Nynäshamn.
Strandvägen är hissnande vacker och ligger bara några stenkast från där jag bor. Jag får aldrig nog av dessa promenader och den vackra utsikten. Jag har faktiskt suttit på en klippa vid strandkanten häromdagen och lyssnat på kluckandet från vattnet och solat, för det var riktigt varmt i solen! Det kändes som vår i luften och till och med tångflugorna var vakna. Helt underbart! Det är vad jag kallar mental healing när man kan fylla på lyckohormonerna med upplevelser! Jag sätter ett poäng för det i mental träning här samt på promenaden på hälsoutmaningen! 🙂

Andats har jag också gjort!
I tisdags hade både vår dirigent Britt-Helene och vår coach Peggy Gram, influgen från USA, andningsövningar innan uppsjungning. Där får jag två poäng för det. Sen har jag förstås gjort mina egna andningar andra dagar. Det är jätte viktigt att fylla på kroppen med syre.

Jag tvättar och smörjer mig endast med ekologiska parben- och mineralfria produkter och jag använder alltid deo utan alluminium.IMG_20150212_131337

Annons

De produkter jag använder är just nu Weledas Baby Calendulashampo och Oat Replenishing Treatment-inpackning, samt deras nya serie Evening Prime Rose i dusch och body lotion. Den är helt underbar! Krämig och återfuktande och doftar ljuvligt!

Foto: Mia Hagenmalm
Foto: Mia Hagenmalm

 

Weledaprodukter
Foto: Mia Hagenmalm

Alluminiumfri deo har jag Rosenseriens.
Den är bäst i test tycker jag.
Allt smink jag använder är från Dr. Hauschka eller Maria Åkerberg! Inga gifter vare sig på kroppen eller intag av föda alltså.
Jag äter D-vitamin och kokosolja varje dag.
Däremot missar jag många poäng därför att jag inte kommit iväg och tränat. Dessutom stressar jag väldigt mycket. Där måste jag utmana mig själv att bli bättre!

 

Men jag är ganska duktig med min hälsa, tycker jag själv. 🙂

Mia

 

 

Annons
Annons