Annons
Annons

Palsternackssoppa med curryfräst äpple och kikärtor

En vackert gul, krämig, matig och ganska söt soppa. Passar väldigt bra som förrätt eller som en liten lunch till en god smörgås.

Redaktionen

6 februari, 2014
Palsternackssoppa med curryfräst äpple och kikärtor
Dela inlägget

En vackert gul, krämig, matig och ganska söt soppa. Passar väldigt bra som förrätt eller som en liten lunch till en god smörgås.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Kureras blogg ”Dellie’s veganska hälsoblogg”.
www.kurera.se/dellies.

4
4-5 minilökar, hackade
1 msk rapsolja
2 stora palsternackor, tärnade
2 msk vitvinsvinäger
2 msk lantbuljong
1 dl havremjölk
8 dl vatten
svartpeppar
CURRYFRÄS

400 g kikärter
1 äpple, tärnat
1 msk rapsolja
currypulver
salt
persilja

 

Annons
Annons