Annons
Annons

Gluten- och laktosfri efterrättswrap

Här är ett recept på en god efterrättswrap, eller året-runt-semla, helt fri från gluten och laktos. Kan även användas som nyttigare smet till pannkakor eller våfflor.

Redaktionen

10 mars, 2015
Gluten- och laktosfri efterrättswrap
Dela inlägget

Här är ett recept på en god efterrättswrap, eller året-runt-semla, helt fri från gluten och laktos.
Kan även användas som nyttigare smet till pannkakor eller våfflor.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Kureras bloggare Rebecka Berglund och hennes blogg Hälsocoachen.

Smet:
1 ägg
1/2 msk fiberhusk
2 msk mandelmjöl
2 msk laktosfri grädde (eller kokosgrädde)
1 krm vaniljpulver
1 krm sukrin melis
1/2 tsk bakpulver

Mandelmassa:
1/2 dl mandelmjöl
1 msk laktosfri grädde (eller kokosgrädde)
1 tsk honung

Annons
Annons