Annons

Mozarellapaj enligt LCHF

Matpaj är en klassiker även du som LCHF:are kan njuta av. Superenkelt att göra och uppskattat av de allra flesta.

Redaktionen

7 september, 2012
Mozarellapaj enligt LCHF
Dela inlägget

Ingredienser för 2 portioner

Fyllning
4 ägg
2 dl cream fraiche
2 dl grädde
finhackad rödlök
kryddor

Pajbotten
mozarellaost
tomater

Gör så här
Fyll pajformen med mozzarellaost och varva med tomater.
Blanda ägg, creme fraiche, grädde.
Krydda med salt, peppar, persilja, oregano, rosmarin, basilika och mejram.
Tillsätt finhackad rödlök och rör om.
Häll sedan smeten i pajformen.
Grädda i ugnen, cirka 20 minuter tills osten fått en gyllenbrun färg.

Tips
Om du inte vill ha tomat går det bra med paprika. Vill du ha crisp, strö över stekt bacon, västerbottenchips eller stekt vitkål med lite kryddor.

Annons

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Cornsfood. www.cornsfood.com.

Annons