Annons
Annons

Raw hallon-cheesecake till vardag och fest

En smarrig, vegansk raw cheesecake som är en superbra energiboost, och passar både som ett lyxigare mellanmål, till festen eller till alla hjärtans dag-firandet.

Redaktionen

14 februari, 2020
Raw hallon-cheesecake till vardag och fest
Dela inlägget

En smarrig, vegansk raw cheesecake som är en superbra energiboost, och passar både som ett lyxigare mellanmål, till festen eller till alla hjärtans dag-firandet.

Annons
Fakta

Receptet kommer från

Annika Kvist och boken ”Healthy happy living”

Ingredienser

Lager 1
3, 5 dl mandlar
12 färska urkärnade dadlar
En nypa salt

Lager 2
6 dl cashewnötter
2 dl kokosolja
1,5 dl juice från citron
1 tsk vaniljpulver
1-2 dl vatten
1 dl agavesirap eller honung

Lager 3
3 dl hallon
1, 5 msk chiafrön

Gör så här

Lager 1
Mixa tills det är krämigt och tryck ut i botten av en springform.

Lager 2
Mixa allt, men addera enbart lite av vattnet åt gången tills du får en krämig konsistens.
Placera över ditt första lager.
Lägg in i frysen minst en timme.

Lager 3
Mixa och låt stå i tio minuter innan du häller över det på toppen av din kaka.
Förvara minst någon timme till i frysen innan servering.
Ta ut kakan tio minuter innan den ska ätas.
Toppa med kokosflingor, färska hallon och mynta.

Annons
Annons