Annons

Ägghalvor med rom och räkor

Vad är väl påsken utan ägghalvor? Här är ett klassiskt alternativ med rom och räkor.

Redaktionen

22 mars, 2013
Ägghalvor med rom och räkor
Dela inlägget

Vad är väl påsken utan ägghalvor? Här är ett klassiskt alternativ med rom och räkor.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Mia Hagenmalm som bloggar om mat på Kureras blogg Mias mat- och bakblogg.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

Ingredienser

4 ägg:
1 burk röd kaviar
8 skalade räkor
2 msk creme fraiche
1/2 röd lök, finhackad

Gör så här

Koka äggen i cirka sju minuter.
Spola under kallt vatten. Skala och halvera dem.
Blanda Crème Fraiche med äggula och hackad lök.
Fördela blandningen på ägghalvorna.
Toppa med kaviar/rom och räkor.
Annons