This is me
Det här är jag, jag kommer tillbaka med fullfart och ska blogga här igen. Det är ett par år sedan, livet kom emellan som man säger.
Vad har hänt sedan sist då?
Vi har blivit äldre och klokare, jag har flyttat och barnen har blivit stora - eller så 9 och 12 år i år.
Jag bor strax utanför Stockholm - var finns du?
Här är det tacofredag med öppet sinne - köttfärs, nej nej fiskpinnar eller råris. Jag älskar att experimentera och gömma grönsaker, bönor och fiber.
Min största mathemlis: Jag har en påse skräp i frysen, schh, säg inte till någon. Men med skräpet blir det absolut godaste buljong du kan tänka dig. Jag vill bjuda in dig och också samla skräp, alltså skal och skrutt. Det du ger till matavfallspåsen lägger du i en påse i frysen och spar. Lökskal, citron, potatisskal, morotsrester - fräscha skal och skrutt, jag tror det ligger ett par äppelskrutt där i också. Man får testa sig fram, det behöver bli ganska mycket skräp. Börja samla redan i dag - bli en skäpsamlare du med! Jag berättar senare om hur man tar hand om sitt skräp vid matlagningen. Det är en process som tar lite tid.
Annars då, jag går i skolan på onsdagar och torsdagar och det är en utbildning som jag gärna vill berätta mer om, den heter Creative Minds och är på Fryshuset i Stockholm. Det här är så himla spännande och det kan verkligen bli något stort. Jag måste verkligen berätta mer om den kursen vid senare tillfälle.
Vem är du? Vad skulle du vilja att jag bloggade om? Har du något som du vill att jag skulle skriva om? Vad tar du med dig från den här texten?
Vi hörs snart igen.
3 september, 2023