Ingredienser 3 bottnar
6 ägg
2 dl sukrin
4 tsk bakpulver
2 dl kokosflingor
2 dl kokosmjöl
1 dl bakepro
300 gram smör eller kokosfett
1 dl mjölk eller kokosmjölk
2 tsk vaniljpulver
Fyllning
bär
6 dl vispad grädde
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret/kokosfettet. Vispa ägg och sukrin poröst i en bunke. Blanda ner alla torrvarorna i smeten. Häll därefter i det smälta smöret/kokosfettet samt mjölken. Rör om. Häll upp en tredjedel av smeten i en springform. Grädda i cirka 10 till 12 minuter. Gör detta tre gånger tills alla bottnar är klara.
Blanda hälften av grädden med valfria bär. Bred ut mellan tårtbottnarna.
Garnera tårtan med grädde och bär och eventuellt lite mörk choklad.