Annons

Glutenfritt knäckebröd med rosmarin och sesamfrön

Bröd är gott och kan fungera både som frukost, mellanmål eller tillbehör. Just knäckebröd är många svenskars favorit. Här är ett riktigt bra recept på glutenfritt sådant, toppat med sesamfrön.

Redaktionen

22 september, 2016
Glutenfritt knäckebröd med rosmarin och sesamfrön
Dela inlägget

Bröd är gott och kan fungera både som frukost, mellanmål eller tillbehör. Just knäckebröd är många svenskars favorit. Här är ett riktigt bra recept på glutenfritt sådant, toppat med sesamfrön.

 

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från duktiga Isabel Chrisbel bakom bloggen chrisbels-glutenfria.se.

2 dl bovetemjöl
2 dl durramjöl
2 dl kallt vatten
1 tsk salt
1-2 tsk rosmarin
2-3 msk sesamfrön
1 msk olja
3 msk psylliumfröskal eller 1,1/2 msk fiberhusk
extra durra eller bovetemjöl till utbakning

Läs också: Guide till olika sorters mjöl (varav 7 glutenfria)

Annons