Bjud någon du håller kär på något riktigt gott på Alla hjärtans dag! Denna mix av ett klassiskt vaniljhjärta och en ballerinakaka passar alla då den är både glutenfri, vegansk och sockerfri.
Receptet är komponerat av Anna Winér som driver ett populärt Instagram-konto där hon bjuder på en mängd recept på sötsaker och bakverk som alla är veganska och är utan tillsatt socker och gluten. Anna Winérs Instagram-konto hittar du här!
Anna är även aktuell med kokboken ”Fika till alla” där 20 av hennes recept är samlade.
Ingredienser
6 st
Kex:
1 dl mandelmjöl
1 dl glutenfritt havremjöl
2 msk fibersirap
1 msk neutral kokosolja, mjuk
ca. 0,5 msk vatten
Tips! Är fyllningen lös så kyl den en stund
LÄS OCKSÅ: Sockerfria kärleksmums med superkrafter
Gör så här
LÄS OCKSÅ: Veganska chokladbiskvier
Av Carolina Eriksson