Ägghalvor med en tvist, perfekta för påskbordet.
Annons
Fakta
Fakta
Receptet kommer från Mia Hagenmalm som bloggar om mat på Kureras blogg Mias mat- och bakblogg.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.
Ingredienser
4 ägg:
2 skivor bacon
1 msk majonäs
2 msk Crème fraiche
2 krm paprikapulver
örtsalt och svartpeppar
Gör så här
Klipp eller skär bacon i mindre bitar och knaperstek dem i lite kokosolja utan smak.
Koka äggen i cirka 7-8 minuter. Spola i kallt vatten.
Skala och halvera dem och gröp ur äggulan.
Blanda Crème fraiche med majonnäs och äggula.
Smaka av med kryddor.
Fyll ägghalvorna med paprikablandningen.
Toppa med bacon.
Skala och halvera dem och gröp ur äggulan.
Blanda Crème fraiche med majonnäs och äggula.
Smaka av med kryddor.
Fyll ägghalvorna med paprikablandningen.
Toppa med bacon.