Ljuvlig chokladkaka i rawfood-förpackning.
Fakta
Receptet kommer från Kureras blogg Groddat är godast.
https://kurera.se/groddat-ar-godast/.
Portioner: 2
Ingredienser
0,25 dl kokosflingor
0,5 tsk chlorella eller spirulina
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl sötmandel
4 dadlar
0,5 dl flytande kokosfett
1 tsk mortlade kardemummakärnor
1 msk kakao
1 tsk acai
Gör så här
Mixa kokosflingor med chlorella eller spirulina.
Fördela i portionsskålar och lägg sedan i frysen.
Mixa under tiden solrosfrön med sötmandel till fint mjöl.
Tillsätt sedan dadlar, flytande kokosfett, mortlade kardemummakärnor, kakao och acai.
Fördela över kokosbotten och ställ sedan i kylen ett par timmar för att stelna.
Vid servering toppa med rawkakaonibs eller gojibär.