Annons

Matjesillsröra i äggskal

Makalöst god röra som är snygg att servera i äggskal och i snapsglas.

Redaktionen

25 mars, 2013
Matjesillsröra i äggskal
Dela inlägget

Makalöst god röra som är snygg att servera i äggskal och i snapsglas.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Mia Hagenmalm som bloggar om mat på Kureras blogg Mias mat- och bakblogg.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

Portioner: 4

Ingredienser

4 rena äggskal
100 g matjesill, finhackad
1 hårdkokt ägg, hackad i små bitar
1 dl Crème Fraiche
50 g philadelphiaost
1/2 rödlök, finhackad
1 msk gräslök, finhackad
1 msk dill, finhackad

Garnering:
4 st ansjovisfileèr
Finhackad gräslök

Gör så här

Blanda philadelphiaost med Crème Fraiche och blanda ner övriga ingredienser.
Fyll upp äggskalen rikligt med röran och ställ skalen i äggkopp eller snapsglas.
Dekorera med ansjovis som du rullar ihop.
Klipp gräslök över.

Annons