Annons

Frisk och söt chlorellaboll

Rawfoodbollar är goda, går snabbt att göra och är dessutom förhållandevis nyttiga tilltugg. Fungerar bra som mellanmål, "kaffebröd" eller litet snack närhelst du behöver extra energi. Likt alla recept som kallar sig raw är detta helt veganskt, glutenfritt, mejerifritt (och därmed alltså laktosfritt) - plus fritt från raffinerat socker.

Redaktionen

27 juni, 2015
Frisk och söt chlorellaboll
Dela inlägget

Rawfoodbollar är goda, går snabbt att göra och är dessutom förhållandevis nyttiga tilltugg. Fungerar bra som mellanmål, ”kaffebröd” eller litet snack närhelst du behöver extra energi.
Likt alla recept som kallar sig raw är detta helt veganskt, glutenfritt, mejerifritt (och därmed alltså laktosfritt) – plus fritt från raffinerat socker.

 

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Holistic.

12 dadlar
2 dl cashew
1 dl mandel
1 tsk Camu Camu
2 msk Holistic kokosolja
1 tsk vaniljpulver
1 msk honung
Saft från en lime
2 tsk chlorella i pulverform
Här kan du läsa mer om blågröna alger

Läs också: Därför ska du äta chlorella

Annons