Vill du slänga ihop en god, nyttig och snabb lunch? Då är matmuffins ett bra tips. Här är ett gott recept på muffins fyllda med broccoli och fetaost.
Degen går så klart att variera. Den här är gjord på kokosmjöl men alternativen är många.
Läs mer om en del av de möjligheter som finns i artikeln: Socker- och vetemjölsfria alternativ till bakningen.
Fakta
Receptet kommer från Anna Ledberg och hennes blogg Groddat är godast.
12
Matmuffins
2 dl kokosmjöl
1 dl naturell yoghurt
1 dl fint rågmjöl
1 dl vatten
1 tsk bakpulver
Äggstanning
2 ägg
3 sekunder vatten – under kranen (= ett mått Jamie Oliver brukar använda, men 3 msk fungerar också om du hellre vill ha ett exakt mått)
1 matsked lantbuljong, gärna eko
Fyllning
I knippe broccoli, masserad och lagd i citronsaft
fetaost