Annons
Annons

Påskbuffé del 1: Goda, nyttiga rätter till påskbordet

Lax och ägg är givna rätter på påskbordet. I Kureras påskbuffé-special kan du inspireras av både klassiska och spännande rätter.

Redaktionen

15 april, 2014
Påskbuffé del 1: Goda, nyttiga rätter till påskbordet
Dela inlägget

Påsken är här! Gör det till den goda och nyttiga matens helg, istället för godisets. I Kureras påskbuffé-special kan du inspireras av både klassiska och spännande rätter.

 

 

Gröna plättar med laxGröna plättar med lax
De här goda, nyttiga plättarna blir ett kul inslag på påskbordet. Om du satsar på påskbuffé är dessa plättar perfekta att tillaga i ett plättjärn. Då får du cirka 30 stycken.

 


Fyllda ägghalvor med romFyllda ägghalvor med rom
En klassiker på påskbordet som du inte vill vara utan i påsk, helt enkelt eftersom den är så god.

 

 

 


Devils eggDevil’s Egg

Ägghalvor hör påsken till. Den här varianten bringar hetta till påskbordet.

 

 

 

Egg Benedict med rökt lax och blodgrapehollandaiseEgg Benedict med rökt lax och blodgrapehollandaise

Sugen på en ny favorit i påsk? Då vill du inte vara utan den här godingen.

 

 

 

 

Annons
Annons