Annons

Ugnsomelett med chèvre

Här är ett underbart recept på en ugnsomelett med getost. "Den här omeletten vill jag äta till frukost, lunch och middag - och det har jag också gjort flera gånger inom loppet av en vecka. Enkel att göra, lockande utseendemässigt och oerhört god", berättar Emma V Larsson som testat receptet som kommer från boken "Made by Marys Gröna Frukost”.

Redaktionen

16 februari, 2017
Ugnsomelett med chèvre
Dela inlägget

Här är ett underbart recept på en ugnsomelett med getost.
– Den här omeletten vill jag äta till frukost, lunch och middag – och det har jag också gjort flera gånger inom loppet av en vecka. Enkel att göra, lockande utseendemässigt och oerhört god, berättar Emma V Larsson som testat receptet som kommer från boken ”Made by Marys Gröna Frukost”.

Made by Mary är en av Sveriges mest populära matbloggare. Hon heter Maria Strömberg Bååth och för fem år sedan bytte hon radikalt vardag efter en stroke. Hon lämnade jobb och storstad och började jobba som frilansande matstylist, receptkreatör och fotograf. Detta är den första kokboken i hennes gröna kokboksserie. I boken finns nytänkande gröna frukostar både för stressiga vardagsmorgnar och lata helgbruncher. Den andas mysiga morgnar med sina inspirerande recept och ljuvliga bilder. Vegetariskt och veganskt har aldrig varit vackrare.

Läs också: Hormonrubbningar blir vanligare på grund av onaturlig mat”

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från boken ”Made by Marys Gröna Frukost”.

2
4 ägg
2 dl mellangrädde
1 rejäl nypa flingsalt
50 g getost
8-10 körsbärstomater på kvist
Färsk babyspenat
2 msk smör

Läs också: Paleorecept: Omelett i ugn

Annons